Batem albusurile spuma cu zaharul, adaugam usor cate un galbenus. Adaugam zaharul vanilat, esenta, cacaoa si praful de copt amestecat cu putina faina, apoi adaugam faina cat cuprinde cat sa iasa un aluat ca blatul de tort. Tapetam o tava cu pereti detasabili cu hartie de copt si rasturnam compozitia de blat in ea. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Pana se coace blatul pregatim crema. Punem intr-un bol plicul de budinca cu lingurile de zahar si cu cca 5 linguri de lapte si il amestecam, iar restul de lapte il punem la fiert. Dupa ce s-a fiert laptele adaugam continutul din bol peste lapte, dupa adaugam in lapte si un galbenus. Amestecam si o lasam sa se raceasca, dar mai amestecam din cand in cand in ea.
Separat batem un albus spuma cu putin zahar si il rasturnam peste budinca racita, adaugam si linguritele de dulceata si le amestecam. Dupa ce s-a racit blatul adaugam budinca pregatita peste blat si o mai lasam cateva ore la rece.