Tort cu capsuni

de roxanamiti in Torturi, 23 Ian 2011 | 5776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 225 g. zahar,
  • 125 g. unt,
  • 200 g. faina,
  • 125 ml.lapte,
  • 300 ml. smantana,
  • 2 - 3 linguri zahar,
  • 200 g. capsuni,
  • 250 g. dulceata de capsuni,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu capsuni:

  intr- un bol mare punem ouale, zaharul si le batem bine bine, apoi punem untul, (trebuie sa fie de la temperatura camerei) faina,laptele si amestecam bine,

  punem aragazul la incalzit 170 grade

  ungem tava cu unt  apoi cu faina si punem compozitia, dam la cuptor timp de 45 - 50 minute, pana se rumeneste frumos( se face proba cu scobitoare),

  scoatem tortul din cuptor si il lasam la racit,

  intre timp facem frisca din smantana si 2- 3 linguri de zahar(depinde cat de dulce doriti),

  spalam capusunile, taiem coditele si apoi le taiem in doua,

  tortul il taiem doua(orizontal), punem dulceata in mijloc, frisca deasupra si asezam capusunile frumos (eu am ras un pic de ciocolata deasupra),

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort ecler