Tort cu caramel si ciocolata cu cafea

de laylalala in Torturi, 6 Iun 2010 | 5578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 20 gr zahar vanilat bourbon
  • 3 oua, separate
  • 150 ml lapte
  • 2 x 55 gr plic praf crema de caramel
  • 1 x 55 gr plic praf crema de vanilia
  • 25 gr praf de cappuccino cu vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr fulgi de ciocolata cu cafea
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu caramel si ciocolata cu cafea:

Incinge cuptorul la 180⁰C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de tort.
Intr-un vas bate albusurile spuma tare cu un praf de sare.Intr-un alt vas, amesteca prafurile de crema cu cel de cappuccino si praful de copt.
Intr-un bol bate untul cu cele doua tipuri de zahar.Adauga galbenusurile si mixeaza.Incorporeaza laptele apoi amestecul cu cappuccino.Inglobeaza in final fulgii de ciocolata cu cafea si pune compozitia obtinuta in forma pregatita apoi niveleaz-o.Da checul la copt 40-50 minute pana cand a crescut si la inserarea unei scobitori in centru, acestea va iesi curata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu caramel si ciocolata cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]