Dulce si Sanatos
Se sparg ouale intr-un bol si se mixeaza pana isi maresc volumul apoi se adauga zaharul.
Se mixeaza in continuare dupa ce s-a topit zaharul, adaugam untul topit, esenta si continuam mixarea timp de 5 minute.
Adaugam faina si cacao, amestecam cu o spatula de silicon, tapetati forma cu hartie de copt si dam la cuptor pana trce testul cu scobitoarea.
In timp ce blatul este la cuptor puteti pregati crema.
Puneti margarina Rama intr-un bol si mixati, adaugati zaharul, adaugati frisca lichida si mixati in continuare dupa ce s-a legat bine crema adaugati cacao si mixati in continuare pana nu se mai simte zaharul.
S-a copt blatul..., lasati-l sa se raceasca pentru a-l putea taia in straturi.
Puneti 500 ml apa calda intr-un bol, adaugati nessul, amestecati bine si apoi puneti 50 ml cinzano si amestecati iarasi.
Cu toate pregatite putem trece la ansamblarea tortului in felul urmator :
Luam primul blat il insiropam adaugam crema punem si visine apoi punem urmatorul blat stratul al doilea de crema si visinele si punem al treilea blat si cu crema ramasa imbracam tot tortul.
Il dam la frigider pana a doua zi si apoi invelim tortul in pasta de zahar, iar decorarea ramane la aprecierea dumneavoastra.
Eu l-am ornat asa cum vedeti in poze