Tort cu frisca si dulceata de visine

de Michelle in Torturi, 18 Dec 2009 | 9078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 10 oua
  • 10 lg zahar
  • 10 lg faina
  • Crema:
  • un borcan cu dulceata de visine
  • 1 l frisca lichida
  • Sirop
  • 2 cani apa,
  • 10 lg zahar
  • rom
  • coloranti pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si dulceata de visine:

Se face un blat padispan din ingredientele pentru blat.

Se face siropul,se caramelizeaza zaharul se stinge cu apa si se adauga romul.

Se bate batz frisca,mai adugati zahar daca va place mai dulce.

Dulceata puneti-o intr-o cratita si incalzito ca sa fie lichida.

Se taie blatul in 3.

Se aseaza blat,sirop,dulceata,frisca,blat,sirop,dulceata ,frisca,blat,sirop.

Se tapeteaza tortul cu frisca si se descoreaza dupa gust!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Oana 1

12.03.2010, 18:58

Vai!! ce frumos eeeFelicitari, arata superb!!

elena1988 1

02.02.2011, 16:44

adasev12 1

02.02.2011, 17:01

F FRUMOS

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]