Tort cu iaurt si ananas

de ralu_ca in Torturi, 25 Ian 2014 | 4786 vizualizari

 

dulce si buuuuun !!!

 

INGREDIENTE

  • 1000 gr iaurt de fructe
  • 5 linguri zahar pudra
  • 20 gr gelatina fin maruntita de la Dr Oetker
  • 1 cutie compot ananas (rondele )
  • 1 plic tort gelle alb si 1/4 plic tort gelle rosu
  • 250 ml apa
  • 4 linguri zahar
  • 1 pachet piscoturi sampanie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt si ananas:

Cele 2 plicuri de gelatina le-am pus  la inmuiat in 50 ml apa rece. Le-am lasat 5 minute dupa care am incalzit usor pana s-a dizolvat ( sa nu fiarba ). Am folosit  forma de tort detasabila si am imbracat-o pe margini cu jumatati de piscot ,iar pe fundul acesteia am pus cateva rondele de ananas. Iaurturile le-am golit intr-un vas am adaugat 5 linguri zahar pudra si gelatina dizolvata.

Am amestecam si turnat compozitia in forma peste feliile de ananas. Deasupra am ornat cu alte felii de ananas si am pregatit stratul de gelatina cu care am acoperit tortuletul. Punem 1 plic de tort gelle alb si 1/4 de plic tort gelle rosu impreuna cu 4 linguri zahar si 250 ml apa rece intr-un vas si il punem la fiert. Fierbem circa 1 minut dupa care racim putin gelatina rezultata si o turnam deasupra tortuletului.

Lasam cateva ore la rece sa se inchege bine compozitia dupa care putem servi .
Pofta sa aveti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

babi5 1

26.01.2014, 07:51

Panacris 1

26.01.2014, 09:39

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:43

delicios tort

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu piscoturi