CREMA
DECOR
BLATUL
-galbenusurile le mixam cu apa calduta 2-3 min dupa care adaugam zaharul si mixam cca 7 min,
adaugam albusurile batute spuma,faina amestecata cu praful de copt,cacaua,un varf cutit sare,amestecam usor cu o lingura,
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca foarte bine.
CREMA
-Laptele il amestecam cu zaharul si il punem la fiert
cand fierbe adaugam faina amestecata cu putin lapte rece ,lasam sa fiarba pana se ingroasa putin.
lasam sa se raceasca foarte bine,
Iaurtul il mixam cu branza si adaugam crema de lapte,gelatina hidratata cu 2 linguri de apa si dizolvata pe baie de aburi,amestecam bine si dam la frigider pana incepe sa se intareasca,
Blatul in taiem in doua
Intr-o tava cu pereti detasabili asezam prima foaie, insiropam(eu am folosit suc de pere)turnam crema si dam la frigider pana se intareste complet,
Plicul de tort jelle il pregatim conform instructiunilor de pe plic si lasam sa se raceasca cca 1 min dupa care adaugam peste crema,dam la frigider pana se intareste complet,asezam a doua foaie si insiropam,
Adaugam ciocolata topita cu smantana si turnam peste blat, lasam sa se raceasca bine
Pregatim plicul de tort jelle dupa instructiunile de pe plic (lasam sa se raceasca putin)si turnam peste ciocolata,
Lasam sa se raceasca bine dupa care decoram