Tort cu piscoturi

de gaby_gabytza in Torturi, 17 Noi 2011 | 6110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • cafea
  • crema 1
  • 5 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 1 l lapte
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri faina
  • 1 plic gelatina
  • crema 2
  • 400 g iaurt simplu
  • 1 plic gelatina
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 2 linguri dulceata de struguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piscoturi:

Pregatim o tava cu pereti detasabili, o tapetam cu folie alimentara.

Pregatim crema a doua: galbenusurile le mixam bine cu zaharul, faina si laptele il punem pe foc amestecand continuu. Lasam sa se raceasca si adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic, apoi adaugam esenta la final.

Cat se raceste crema o pregatim pe prima crema, amestecand iaurtul cu dulceata, ciocolata topita si gelatina facuta conform instructiunilor de pe plic, turnam in tava si dam la rece. Cand s-a racit crema a doua se toarna peste prima.Se niveleaza si se adauga piscoturile inmuiate in cafea, se da iar la rece minim 2 ore. Dupa ce se raceste o rasturnam pe o farfurie si o decoram cu ciocolata razuita si trandafiri din bomboane sugus. Se poate decora cu frisca sau se poate servi doar asa simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]