Tort cu suncă sau creveţi, by Lea

de articook in Peste, 21 Iun 2010 | 7307 vizualizari

 

Este o reteta suedeza. Si tortul de creveti si cel cu sunca se face cu aceasi reteta se schimba doar ingredientul creveti/sunca.

 

INGREDIENTE

  • Compozitia 1:
  • 2 oua fierte si taiate cubulete
  • 1/2 dl iarba lamaioasa (alte denumiri: citronella,lemon grass)
  • 3/4 dl smantana
  • 3/4 dl maioneza
  • cca 60 g caviar negru sau portocaliu(doar pt tortul de creveti)
  • se amesteca ingredientele Compozitia 2:
  • 175 g creveti tocati / sunca
  • 1/2 dl smantana
  • 1/2 dl maioneza
  • 1/2 dl marar verde(crud)
  • Compozitia pentru ornat:
  • 1dl frisca fara zahar batuta cu mixerul
  • 1/2 dl maioneza
  • salata verde
  • rosii
  • castravete
  • lamaie
  • 500 g creveti / sunca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu suncă sau creveţi, by Lea:

se amesteca ingredientele

Tortul se poate face pe paine toast feliata sau pe blat de paine. Paine se unge cu un strat subtire de unt pe urma se da cu comp.1 si comp.2, repetati procedeul pana cand aveti 3 straturi. Daca tortul se va consuma seara se prepara dimineata,daca se va consuma la amiaz se face de seara. Ornatul se poate face inainte de consum cu 2 ore sau 3

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu suncă sau creveţi, by Lea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc