Tort de clatite (2)

de Lau in Dulciuri, 1 Dec 2011 | 4230 vizualizari

 

LA MULTI ANI ROMANIA

 

INGREDIENTE

  • 10 clatite
  • 3 galbenusuri
  • 300 ml frisca
  • 2 linguri faina
  • 100 ml iaurt natural
  • 200 g zahar
  • 300 g capsuni
  • 100 ml smantana
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite (2):

Facem clatitele dupa reteta proprie, le lasam sa se raceasca bine

Galbenusurile le mixam cu zaharul pana devin cremoase, adaugam laptele, faina si punem pe foc pana se ingroasa. Cand a inceput sa fiarba am adaugat capsunile si am amestecat continuu. Lasam sa se raceasca bine si adaugam frisca, iaurtul si omogenizam.

Asezam prima clatita, apoi crema si repetam pana terminam. Am ornat cu frisca si zahar topit impreuna cu 50 ml frisca si racit bine

Dam la rece, cel mai bine este sa il lasam cca 4-5 ore. La mine a stat doar 2 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (23)

Lau 1

02.12.2011, 14:17

gaby

Krystyan Trendy 1

23.05.2014, 11:29

minunat tort

Krystyan Trendy 1

23.05.2014, 11:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]