Tort de clatite cu sos caramel

de ralu_ca in Torturi, 26 Apr 2015 | 5316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 foi clatite
  • 600 ml frisca lichida
  • 1 borcan compot piersici
  • 1/2 borcan compot pere
  • 2 pachete caramele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite cu sos caramel:

Clatitele le-am preparat dupa reteta clasica.

Intr-un ibric am pus 50 ml frisca lichida si caramelele, pe care le-am lasat la foc mic pana ce acestea se topesc. Lasam sa se raceasca putin.

Restul de frisca am batut-o bine pana s-a intarit.

Pe un platou punem cate o foaie de clatita, ungem cu cate o lingura de frisca, ornam cu cateva felii de piersica, apoi foaie, frisca, felii piersica sau pere, pana se termina foile. Se termina cu frisca, asezam frumos feliile si deasupra am turnat siropul caramel.

Am lasat la frigider pentru cateva ore.

Pofta mare ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite cu sos caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort "Padurea neagra"