Tort de Craciun 2

de luminita20_2006 in Torturi, 5 Ian 2011 | 6367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • -7 oua
  • -7 linguri zahar
  • -7 linguri faina
  • -2 linguri cacao
  • -1 lingura ulei
  • -praf de copt
  • crema
  • -2 galbenusuri
  • -250 gr lapte
  • -200 gr frisca
  • -2 linguri amidon
  • -zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de Craciun 2:

Blat:

Se separa galbenusuile de albus,albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, dupa care faina cu cacaoa, zaharul vanialat si uleiul. Se coace 35min.

Crema:

Se pune laptele la fiert, galbenusurile se bat cu zaharul apoi se adauga amidonul cand laptele  ferbinete se aduga peste galbenusurile se amesteca continu se pun pe foc si se lasa pana se ingroase. Dupa ce s-a racit se aduga zeama de la lamaie si frisca batuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de Craciun 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu trufe de ciocolata