Tort Denysa

de Michelle in Torturi, 16 Mar 2010 | 6329 vizualizari

 

l-am facut pentru ziua fetitei mele...

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 2 oua
  • 2 lg zahar
  • 2 lg faina
  • 1 lg ulei
  • 1lg apa
  • am facut 3 blaturi fiecare blat din ingredientele de mai sus
  • blat cacao:doar unul
  • 2 oua
  • 2lg zahar
  • 1lg faina
  • 1lg cacao
  • 1 lg apa
  • 1lg ulei
  • Umplutura:
  • 500 ml frisca
  • banane
  • kiwi
  • portocale
  • Sirop
  • coaja la 2 portocale 100 grame zahar,rom si apa 1l
  • ptr imbracarea tortului:
  • 500 ml frisca
  • 3 mandarine
  • trandafiri din sugus
  • si un pic de colorant verde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Denysa:

se face blaturile..eu le-am facut sub forma de inimioara.blat padispan

se bate frisca,se face siropul si se prepara fructele Asamblarea: Blat alb,sirop,frisca,portocale,frisca blat negru,sirop,frisca,kiwi,frisca blat alb,sirop,frisca,banane,frisca felii de mandarina,blat alb,sirop frisca  se orneaza dupa plac..

TIPS-URI

1

are felia 11 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Denysa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu piscoturi