Tort diplomat

de madalina27 in Torturi, 1 Ian 2011 | 7527 vizualizari

 

SUPER BUN!

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri,
  • 1 cana- 250 gr. zahar,
  • 1l. lapte,
  • 4 pliculete de gelatina(a 10 gr.),
  • 1kg smantana sau 1l. frisca lichida,
  • 3 banane,
  • 2 portocale,
  • 1 compot de ananas.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat:

Se pun la foc mic galbenusurile,zaharul si laptele pana da intr-un clocot.Intre timp se pune la inmuiat intr-un castron,gelatina cu lapte caldut si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Cand compozitia a dat intr-un clocot se pune gelatina inmuiata si se da de pe foc si se amesteca un pic.Se da la rece compozitia si cand e rece un pic se pune frisca preparata in prealabil.Se pregateste cratita se tapeteaza cu o folie se pune un rand din fructele taiate si din fructul de ananas apoi compozitia si iarasi fructe si se da la rece pentru vreo 2 ore.Dupa ce s-a inchegat se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe dupa placul fiecarei persoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Un nou inceput de drum