CREMA
Cele 5 galbenusuri se freaca cu 250 gr zahar.apoi adaugam si zaharul vanilat ,250 ml lapte si coaja de la lamaia rasa.
Se amesteca si se pune la fiert toata compozita timp de 5 minute.Separat se prepara gelatina se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit, nu foarte tare, se amesteca cu crema.
Crema se ia de pe foc, se lasa la racit apoi se pun stafidele,compotul de ananas(rondele de ananas trebuie taiate cubulete)si se amesteca.
Separat se bat albusurile spuma.250 ml de frisca se bate cu mixerul apoi se amesteca albusurile cu frisca si se mai bat cu mixerul inca o data si intr-o singura directie.
Se va amesteca crema cu frisca si abusurile ce le-am batut spuma .
Intr-o tava se pune folie alimentara ,se toarna compozitia si se pune la frigider de seara pana dimineata.
A doua zi se rastorna compozitia pe un platou si se imbraca tortul in frisca si se orneaza cu fructe confiate dupa gust ,eu am pus cirese confiate si portocale.
POFTA BUNA!