Un tortulet usor delicios, plin de fructe de vara, desigur fiecare poate sa-l faca cu ce fructe doreste...eu am ales piersici, nectarine, visine si zmeura...
Batem la mixer ouale, zaharul, vanilia 5-6 minute, adaugam apoi mascarpone si mai mixam 1 minut, la sfarsit faina si praful de copt.
Pregatim o tava ( eu am facut in forma de tort cu inel detasabil), punem si foaie de copt si turnam compozitia.
Asezam intai piersicile si nectarinele si deasupra zmeura si visinele.
Dam la 180 grade la cuptor pana se rumeneste( faceti neaparat testul cu scobitoarea, la mine a fost nevoie sa stea mai mult de o ora aproape o ora si jumatate.
Intre timp mixam frisca cu vanilie si zahar dupa gust.
Mixam si mascarpone cu zahar si vanilie, (gustati si vedeti cat de dulce doriti crema) apoi amestecam usor cele doua compozitii.
Cand este gata blatul cu fructe, il lasam la racit si numai cand este rece rasturnam pe un platou.
Asezam crema, apoi decoram cu fructe si dam la rece daca se poate toata noaptea( eu asa am procedat).
Yamyyyyyyyy!!!