Tortellini cu carne, sos de rosii si masline

de Miha in Tortellini, 1 Mai 2010 | 24682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tortellinni cu carne
  • 2 cani suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • masline verzi fara samburi
  • 1/2 ardei gras
  • sare si piper
  • oregano
  • busuioc
  • cascaval pentru presarat deasupra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne, sos de rosii si masline:

Pastele se fierb in apa cu sare timp de 8 minute, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Ceapa si usturoiul tocate marunt se pun la calit usor in  cateva linguri cu ulei de masline. Se "stinge" cu sucul de rosii si se aduce la fierbere. Se adauga ardeiul tocat marunt si maslinele. Se potriveste gustul de sare si piper si se condimenteaza cu busuioc si oregano.

Se fierbe la foc mic pana incepe sa scada sosul si se da deoparte. Se pun pastele in sos si se amesteca usor, pana sunt acoperite bine cu sos.

Se serveste cald, presarat cu cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne, sos de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]