Tortellini cu carne, sos de rosii si masline

de Miha in Tortellini, 1 Mai 2010 | 24190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tortellinni cu carne
  • 2 cani suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • masline verzi fara samburi
  • 1/2 ardei gras
  • sare si piper
  • oregano
  • busuioc
  • cascaval pentru presarat deasupra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne, sos de rosii si masline:

Pastele se fierb in apa cu sare timp de 8 minute, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Ceapa si usturoiul tocate marunt se pun la calit usor in  cateva linguri cu ulei de masline. Se "stinge" cu sucul de rosii si se aduce la fierbere. Se adauga ardeiul tocat marunt si maslinele. Se potriveste gustul de sare si piper si se condimenteaza cu busuioc si oregano.

Se fierbe la foc mic pana incepe sa scada sosul si se da deoparte. Se pun pastele in sos si se amesteca usor, pana sunt acoperite bine cu sos.

Se serveste cald, presarat cu cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne, sos de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu prosciutto in sos dulce acrisor