Este o reteta luata de la vara-mea din Suceava ...mersi Teo , dar cu imbunatatiri de la mine ...........
Se curata cartofii, se taie ca pt cartofi pai, cat mai subtiri.Se pun intr-o tigaie de teflon mai adanca cu mult ulei si se lasa la fript, acoperit, pana se inmoaie.
Se adauga ceapa curatata si taiata julien , cateii de usturoi pisati. Se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga salamul si ardeii taiati cubulete . Se acopera si se lasa la foc mic sa se inmoaie si acestea. Se condimenteaza.
Dupa ce s-au inmuiat toate, se bat ouale si se adauga peste aceasta compozitie.
Se lasa iar pe foc mic, sa se prajeasca , vreo 5 min aprox. Cu ajutorul unei farfurii se intoarce pe partea cealalta parte sa se prajeascasa si ea .
Cand este gata se rastoarna pe o farfurie se razuieste cascaval, si se lasa sa se raceasca putin.
Este buna si calda si rece.