Triunghiuri cu ciuperci

de xana in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2013 | 7266 vizualizari

 

Pentru aluatul de foietaj am folosit reteta Ruxandrei http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html Este foarte bun, niciodata nu o sa mai cumpar gata facut.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 din cantitatea de aluat prezentata de Rux
  • 200 gr ciuperci(proaspete sau din conserva)
  • 1 ceapa medie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura faina
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 13
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu ciuperci:

Cat timp aluatul sta la rece(el l-am tinut doar 30 de minute) pregatim umplutura astfel: ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc usor in putin ulei de masline impreuna cu foaia de dafin. Se scoate foaia de dafin si se toaca ceapa cu ciupercile, faina, oregano, sare si piper.

Din aluat intindem o foaie, mai subtirica, apoi o taiem in patrate cu latura de cca 5 cm apoi le umplem cu cate o lingura din umplutura si le impachetam in forma de triunghi. Inainte de a le impacheta ungem usor cu apa marginile, apoi cu ajutorul unei furculite le lipim bine.

Se ung cu putin ou batut si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]