Pentru aluat:
Pentru umplutura:
Dizolvam drojdia in apa calduta impreuna cu zaharul. Intr-un bol cernem faina, facem o gropita in mijloc si adaugam drojdia dizolvata. Amestecam putin, apoi adaugam sarea si uleiul. Framantam bine aluatul. Acoperim vasul cu un prosop de bucatarie si lasam aluatul sa dospeasca, pana isi dubleaza volumul.
Apoi intindem aluatul intr-un dreptunghi cu grosimea de 1 cm. Taiem aluatul in patrate. Punem in mijlocul fiecarui patrat o lingurita de crema de branza. Impaturim aluatul in doua, astfel incat sa obtinem triunghiuri. Asezam triunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem fiecare triunghi cu pasta de tomate, presaram deasupra cascaval ras si lasam sa mai dospeasca 30 minute. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C pana se rumenesc frumos. Sunt tare gustoase. Pofta mare!