Trufe de ciocolata

de mihasara in Dulciuri, 18 Ian 2016 | 5396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame ciocolata amaruie
  • 300ml frisca lichida
  • 50g grame unt
  • 2 linguri miere
  • 80 ml whisky
  • cacao pentru ornat.
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe de ciocolata:


 

  1. Incalzim frisca si adaugam peste ea ciocolata rupta in bucati cat mai mici.
  2. Omogenizam, dupa care se adauga mierea si whisk-ul.
  3. Amestecam bine.
  4. Lasam la racit si cand ajunge la temperatura camerei , adaugam untul si amestecam.
  5. Pe un fund de lemn sau chiar direct pe blatul din bucatarie presaram un strat generos de cacao.
  6. Din compozitia obtinuta luam cu lingurita, punem in cacao si formam bile.
  7. Le dam la rece 1-2h dupa care le putem servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trufe