Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac

de Panacris in Peste, 10 Iun 2012 | 4337 vizualizari

 

O combinatie deosebita! Sanatate in farfurie!:)

 

INGREDIENTE

  • trunchi de merlucius 3 bucati,
  • vin rosu sec 250 ml.,
  • spanac proaspat 300g.,
  • lamaie 1 bucata,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin,
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac:

Spanacul se curata, se poseaza in putin ulei de masline. Pestele se curata, se condimenteaza si se pune la prajit in tigaia doubleta. Lamaia se feliaza si se aseaza deasupra pestelui. Se inchide tigaia si se lasa sa se prajeasca cca. 15 minute. Se adauga apoi vinul si se mai lasa sa fiara innabusit cca. 5 minute. Pestele se serveste fierbinte, alaturi de feliile de lamaie si spanacul posat. Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lau 1

11.06.2012, 08:26

numai bunatati

Panacris 1

11.06.2012, 09:15

Multumesc ptr. aprecieri!

roxanabucataras 1

11.06.2012, 22:03

vrednicutza de tine ce bun gatesti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]