Trunchi Grenadier cu legume!

de Panacris in Peste, 3 Dec 2011 | 7898 vizualizari

 

Peste si legume colorate!

 

INGREDIENTE

  • trunchi de peste grenadier 500 g.
  • mazare boabe congelata 200 g.
  • morcovi proaspeti 2 bucati
  • ceapa alba 1 bucata
  • telina mica 1 bucata
  • ardei galben 1 bucata
  • ardei rosu 1 bucata
  • ardei verde 1 bucata
  • rosie 2 bucati
  • ulei de masline 50 ml.
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • marar verde uscat 1 lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi Grenadier cu legume!:

Pestele se lasa la dezghetat, se "maseaza" cu ulei de masline, sare si piper si se pune la prajit in tigaia minune "Doubleta" pentru cca. 10 minute. Intre timp se curata ceapa, se taie in bucati mari, se adauga mazarea congelata, ardeii, rosiile, morcovii si telina taiate bucati. Se acopera cu apa, se asezoneaza cu boia dulce de ardei, marar, sare si piper si se lasa la fiert cca. 20 de minute. Dupa ce s/a patruns pestele se scoate pe un platou si se inconjoara cu legumele fierte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi Grenadier cu legume!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Dana_Retetegg 1

03.12.2011, 21:45

MotanLaOale 1

04.12.2011, 00:07

pesteeeeee bun bun

Panacris 1

04.12.2011, 20:08

Multumesc de aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]