Turta cu chimen

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2010 | 5126 vizualizari

 

Excelent aperitiv, sau o garnitura la carne alba, merge perfect cu un vin alb demisec....hîc!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml iaurt
  • 200 g urda
  • 300 g telemea usor desarata
  • 3 oua
  • 2 linguri chimen
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri mustar
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta cu chimen:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se bat bine ouale, se adauga iaurtul, se amesteca, se adauga chimenul, urda, telemeaua rasa, faina si se condimenteaza cu piper, dupa gust.

Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor 30-40 de minute.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada pentru mic dejun