Turtite fragede cu sunca si cascaval

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 4 Sep 2011 | 4036 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt aluat:
  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie
  • 300 gr iaurt
  • 1 ou
  • sare
  • 2-3 lg ulei
  • ulei pt prajit
Umplutura:
  • sunca
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite fragede cu sunca si cascaval:

Intr-un bol punem faina, drojdia o punem in 150 ml apa calduta pana se formeaza maiaua.

Maiaua o adaugam peste faina impreuna cu 300 gr iaurt, oul, sarea si uleiul. Facem aluatul si il lasam la dospit.

Luam cate o bucatica din aluat si o intindem cu sucitorul, in mijloc punem sunca si cascaval apoi o punem la prajit in uleiul incins.

Dupa ce scoatem turtitele din ulei le lasam pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite fragede cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi