Un alt fel de vinete pane

de AnyCostescu in Mancaruri de legume, 16 Aug 2012 | 4364 vizualizari

COMENTARII (9)

Rocsi 1

16.08.2012, 23:39

iry-gabriela 1

17.08.2012, 05:11

Bya Ralu 1

17.08.2012, 09:45

e buna,am mai papat

Lau 1

17.08.2012, 13:52

RuxyRux 1

17.08.2012, 17:31

Super!

Sim0na 1

18.08.2012, 12:23

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 21:54

bliss 1

26.08.2012, 14:22

pt cine nu vrea sa le prajeasca, eu le-am stropit cu putin ulei de masline, le-am asezat in tava pe hartie de copt si le-am dat la cuptorul incins (180gr, sau foc mediu) cca 10 min pe o parte si 10 pe cealalta - verificati si voi eventual timpul de coacere.
ideea cu sosul de usturoi mi se pare super! oricum, noi le mancam aproape imediat ce le scoatem din cuptor, care goale, ce mai ramane cu paine...))))

AnyCostescu 1

26.08.2012, 17:59

buna si ideea asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane la cuptor – fara gluten