Ursuleti cu branza

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2012 | 4608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. branza de capra (telemea de vaca)
  • 250 gr. unt
  • 2 oua
  • 1 ou pentru uns
  • 400 gr. faina
  • sare
  • chimen, boia, susan, mac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursuleti cu branza:

Se amesteca faina cu ouale, adaugam branza razuita, untul taiat cubulete si putina sare. Intindem aluatul la un strat de 1 cm., taiem aluatul cu o forma ( am ales forma de ursulet), le vom unge cu ou. Deasupra se presara condimente si seminte. Se coace la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ursuleti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu cascaval