Varza a la Cluj

de Lau in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2012 | 9288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • ulei
  • 400 ml suc de rosii
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Calim ceapa si morcovul in uleiul incalzit, adaugam carnea si lasam putin sa se caleasca impreuna, adaugam 200 g suc de rosii si lasam sa farba cca 5-10 minute, la final adaugam mararul si condimente dupa gust

Varza o scoatem din apa si o stoarcem bine de apa, o taiem si asezam 1 strat de varza, carnea si 1 strat de varza, deasupra adaugam restul de suc de rosii si apa daca este nevoie(eu am adaugat putin busuioc deasupra). Dam la cuptor cca 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:34

buna rau

Lau 1

12.03.2012, 14:28

BuburuzaBubu 1

01.04.2012, 17:09

ohh ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj