Varza acra cu urechi de porc la cuptor

de Razvan Constantinescu in Porc, 24 Apr 2019 | 7998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pastrama de porc afumata (260 g)
  • 1 bucata sunca de porc (200 g)
  • 6 urechi de porc (600 g)
  • 1 varza mare murata
  • 1-2 linguri ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • putin piper
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 2 foi de dafin
  • 500-600 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu urechi de porc la cuptor:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Carnea se spala si se taie bucati mari.

Varza se spala si se toaca, pastrand 3-4 frunze mari.

Intr-o tava unsa cu ulei se pune jumatate din varza tocata. Se adauga carnea, jumatate din sucul de rosii, putin piper, boiaua de ardei dulce si foile de dafin. Se pune restul de varza si se stropeste cu sucul de rosii ramas. Se adauga apa, iar pe deasupra se pun foile mari de varza pastrate. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand carnea este bine patrunsa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu urechi de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]