Varza acra cu urechi de porc la cuptor

de Razvan Constantinescu in Porc, 24 Apr 2019 | 7790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pastrama de porc afumata (260 g)
  • 1 bucata sunca de porc (200 g)
  • 6 urechi de porc (600 g)
  • 1 varza mare murata
  • 1-2 linguri ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • putin piper
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 2 foi de dafin
  • 500-600 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu urechi de porc la cuptor:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Carnea se spala si se taie bucati mari.

Varza se spala si se toaca, pastrand 3-4 frunze mari.

Intr-o tava unsa cu ulei se pune jumatate din varza tocata. Se adauga carnea, jumatate din sucul de rosii, putin piper, boiaua de ardei dulce si foile de dafin. Se pune restul de varza si se stropeste cu sucul de rosii ramas. Se adauga apa, iar pe deasupra se pun foile mari de varza pastrate. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand carnea este bine patrunsa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu urechi de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de varza murata cu carne de porc, cimbru si suc de rosii