Varza calita

de liana_geicu in Porc, 15 Noi 2009 | 9569 vizualizari

 

una din preferatele mele....

 

INGREDIENTE

  • 3 verze de marime medie
  • 2 cepe
  • coasta afumata 1 kg
  • bulion, sare, piper,
  • cimbru, foi de dafin, marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Coasta afumata se da in cateva clocote

Se toaca varza marunt si se freaca cu sare ca sa se inmoaie. Se toaca ceapa si se caleste impreuna cu bulionul. Se adauga varza si bucatile de coasta si condimentam cu piper, cimbru si foi de dafin. Adaugam si o cana de apa si mestecam din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Lasam varza sa fiarba bine la foc mediu, iar la sfarsit se adauga marar proaspat.

Se serveste cu mamaliguta si cu un ardei bulgaresc murat! Mmmm, o nebunie!

 

 

TIPS-URI

1

Daca nu va place varza dulce, puteti adauga in farfurie zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

claudia87 1

19.05.2010, 01:06

buna liana varza ta arata foarte bine deabea astept sa o pun in aplicare .nu am mai facut varza pana acum sunt la inceput de drum dar sper ca va iesi ca a ta ms mult de reteta si felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

19.05.2010, 06:25

arata tare bine

liana_geicu 1

09.06.2010, 00:20

Claudia, eu zic ca varza nu este greu de facut! Alte retete sunt mai complicate, gen torturi si prajituri foarte pretentioasa.....Succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas de lut