rapid si bun.....ca doar e la ceaun:))))))....deci...din lunga serie ,,la ceaun''....
Curatam varza,o spalam apoi o taiem fasii subtiri.Punem varza intr-un bol si presaram deasupra sare si o amestecam putin,apoi o lasam 10minute sa se inmoaie si sa lase apa.
Taiem ceapa marunt,kaiserul il taiem fasii si punem totul in ceaun,cu putin ulei.Lasam la calit putin,apoi adaugam o cana de apa si mai lasam pe foc vreo 10minute.Scoatem ceapa si kaiserul din ceaun si punem varza bine stoarsa de apa si amestecam bine,adaugam putin piper si foile de dafin si lasam pe foc inca 10minute,amestecand din cand in cand pana se inmoaie varza.Adaugam boiaua si sucul de rosii,mararul,omogenizam bine si rasturnam totul intr-un vas termorezistent si dam la cuptor 15minute pana varza se rumeneste frumos si scade zeama.
Servim cu mamaliga sau piure de cartofi.