Varza calita cu taietei si kaizer

de ela in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 9779 vizualizari

 

ceva ce se face rapid si este foarte bun...si bineinteles,e tot la ceaun...:))))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica de 600gr,
  • 100 gr teietei lati,
  • 200 gr kaizer,
  • 1 lingurita boia,
  • 1 lingurita sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 2 fire ceapa verde(sau o ceapa alba mai mica)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu taietei si kaizer:

Kaiserul il punem intr-un vas cu apa cu o ora inainte sa gatim,pentru a iesi sarea din el,daca nu mancam foarte sarat.

Spalam varza si o taiem fasii.O punem intr-un bol cu o lingurita de sare,o amestecam si o lasam la scurs 10minute.

Pastele le punem la fiert in apa cu sare,dupa cum scrie pe prospectul de pe pachet.Cand sunt fierte le surgem si le dam printr-un jet de apa rece si le punem pe o farfurie.

Tiem rondele ceapa si o punem la calit in putin ulei.Scurgem varza de zeama lasata si o punem peste ceapa si lasam pe foc 15minute,pana se inmoaie varza.Condimentam cu piper si punem boiaua.

Separat,intr-o tigaie cu putin ulei prajim putin kaizerul taiat fasii.

La sfarsit,cand toate sunt gata,amestecam pastele cu varza si cu kaizerul si condimentam cu putin cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu taietei si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (83)

ela 1

25.11.2010, 00:44

nu ma lasa fierea ca as manca eu multe

housy 1

25.11.2010, 23:53

si eu vreaaaaaaaauuuu

ela 1

26.11.2010, 00:06

Housy,data viitoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]