Varza calita cu taietei si kaizer

de ela in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 9340 vizualizari

 

ceva ce se face rapid si este foarte bun...si bineinteles,e tot la ceaun...:))))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica de 600gr,
  • 100 gr teietei lati,
  • 200 gr kaizer,
  • 1 lingurita boia,
  • 1 lingurita sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 2 fire ceapa verde(sau o ceapa alba mai mica)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu taietei si kaizer:

Kaiserul il punem intr-un vas cu apa cu o ora inainte sa gatim,pentru a iesi sarea din el,daca nu mancam foarte sarat.

Spalam varza si o taiem fasii.O punem intr-un bol cu o lingurita de sare,o amestecam si o lasam la scurs 10minute.

Pastele le punem la fiert in apa cu sare,dupa cum scrie pe prospectul de pe pachet.Cand sunt fierte le surgem si le dam printr-un jet de apa rece si le punem pe o farfurie.

Tiem rondele ceapa si o punem la calit in putin ulei.Scurgem varza de zeama lasata si o punem peste ceapa si lasam pe foc 15minute,pana se inmoaie varza.Condimentam cu piper si punem boiaua.

Separat,intr-o tigaie cu putin ulei prajim putin kaizerul taiat fasii.

La sfarsit,cand toate sunt gata,amestecam pastele cu varza si cu kaizerul si condimentam cu putin cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu taietei si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Naut crocant