Varza murata fideluta la borcan

de mihaelar63 in Muraturi, 29 Noi 2012 | 8750 vizualizari

 

O varza gustoas care poate sta ca muratura langa aproape orice mancarica .
Daca nu va place garnitura preparati shaorma cu ea !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 verze albe
  • 1 varza rosie
  • 1 legatura hrean
  • 6 ardei iuti
  • sare mare neiodata
  • tulpini uscate de cimbru si marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata fideluta la borcan:

  1. Varza se curata  de primul strat de frunze care pot fi murdare sau vestede si se taie fideluta cu ajutorul robotului sau a unei razatori speciale .
  2. Framantati varza cu sare si o lasati sa stea intr-un vas mare , acoperita pana a doua zi .
  3. Curatati si feliati hreanul .
  4. Introduceti varza in borcane in care puneti si hran , ardei iute si tulpinile uscate de marar si cimbru .Terminati cu felii de hrean care vor actiona ca o bariera la propriu cat si la figurat .
  5. Inchideti borcanele cu capace cu filet .
  6. Este buna de servit si dupa cateva zile .

TIPS-URI

1

Indesati bine varza in borcane , sa nu ramana goluri sau bule de aer . Deasupra trebuie sa lasati un deget din lichidul adunat . astfel se va pastra bine , nu se va inmuia . Daca nu are lichid deasupra exista riscul de a se amari .

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata fideluta la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

30.11.2012, 16:51

Foarte mult imi place varza pusa asa!!

Lau 1

30.11.2012, 16:52

place

MIUTA 1

30.11.2012, 17:48

Foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuţi în oţet