Vinete pane

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2011 | 4185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • sare
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • piper
  • ulei
  • 1 catel usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se curata vinetele de coaja,le taiem rondele de cca 1 cm grosime,le stropim cu zeama de lamaie.

Se sareaza si pipereaza dupa gust dupa care se lasa la scurs 30 min.

Amestecam ouale cu faina,usturoiul pisat.

Trecem vinetele prin ou dupa care le prajim in ulei incalzit si le scoatem pe un servetel absorbant.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane