Vinete pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 6483 vizualizari

 

aveam de gand sa fac o salata de vinete azi, insa imi era pofta de niste vinete panne.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Curatam vanata de coaja, o spalam, o taiem rondele nici foarte groase nici prea subtiri.

Batem oul ca pentru omleta, punem sare, piper, boia si amestecam.

Dam feliile de vinete prin aceasta compozitie, apoi prin faina si pesmet si le prajim in ulei incins pe ambele partii pana devin aurii.

Le scoatem pe un servetel pentru a absorbii surplusul de ulei.

Eu le-am servit cu rosii si le-am stropit cu zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Teo 1

05.08.2010, 22:29

imi place ca le-ai stropit cu zeama de lamaie !

nadina73 1

06.08.2010, 12:30

5 furcu super bune lui dragos i plac tare mult

Julie 1

06.08.2010, 12:40

Foarte bune ! Si eu fac.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu rosii si cascaval la cuptor