VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2012 | 5871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 250 g parmezan ras
  • 1 piept de pui dezosat
  • o cana suc de rosii
  • 2 oua
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 lingura bulion
  • unt
  • sare
  • piper macinat
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI:

Vinetele se spala,se taie in felii de circa 1 cm grosime(pe lungime)se presara cu sare , se lasa 10 -15min sa iasa apa din ele dupa care se sterge fiecare felie in parte  cu ajutorul unui prosop absorbant.In timp ce feliile de vinete se odihnesc........hihihi................ne ocupam de pieptul de pui.Taiem pieptul de pui in fileuri subtiri pe care le batem usor cu ciocanul de snitele.Condimentam cu sare si piper fileurile,dupa gust.Si acum trecem la asamblare.Ungem un vas (eu am folosit unul de yena) cu unt  si asezam un strat de vineteun strat  file de piept de puijumatate din cantitatea de suc de rosii si jumatate din cantitatea de parmezan ras si presaram deasupra oregano.Continuam "constructia" cu inca un strat de vinete,unul de file de piept de pui ,restul de suc de rosii si de parmezan ras.
Batem bine ouale cu putina sare ,adaugam smantana  si bulionul,amestecam bine si apoi turnam peste compozitia de mai sus.
Dam la cuptor pentru circa 1 ora.
Servim cu ketchap............ca doar am " confectionat"..........hihihi

Daca ti-a placut reteta noastra "VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu arome mediteraneene.