Vinete umplute

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 26 Aug 2010 | 6163 vizualizari

 

Vinovate de acesta reteta sant bineneteles fetele de pe bucatars.ro care au facut la greu vinete umplute,si cum mi-a facut pofta am pus si eu in practica,numai ca ale mele s-au bronzat,dar au fost grozave

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete potrivite
  • 1 ceapa
  • 250 g ciuperci
  • 350 g carne tocata pui
  • ardei rosu
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate 2-3 linguri
  • cascaval ras
  • 1 rosie
  • ulei
  • 2 linguri de unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se taie vinetele in doua pe lungime si se scobesc cu un cutit cu varf,apoi miezul se toaca

Ceapa se caleste cu carnea tocata ,ardeiul ,miezul de la vinete si ciupercile tocate,dupa care se condimenteaza bine cu sare si piper si am pus si  pasta de tomate asta daca va place

Se sareaza vinetele si se lasa putin sa se scurga dupa care se pune un cubulet de unt in ele si se pune din compozitia cu carne si ciuperci cu o lingura sa faca burtica bine vinetele ,apoi se presa cascaval ras ,eu am pus si cate o feliute de rosie si se da tava la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit(eu din greseala am miscat ceasul de la temperatura si s-au bronzat)dar au fost foarte bune,am pus si o canita de apa cu 3 linguri de ulei

Se servesc atat calde cat si reci cu ce va pofteste inimioara

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bucatele de porc cu ciuperci si sos de ardei