Vinete umplute

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2012 | 4891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete 1 bucata,
  • carne tocata de curcan 300 g.,
  • ulei de floarea soarelui 200 ml.,
  • ceapa galbena 1 bucata
  • orez 50 g.,
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • rosii 2 bucati
  • cascaval 50 g.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se spala si se taie in doua. Se sareaza si se lasa cca. 10  minute. Se incinge uleiul si se prajesc vinetele pe ambele parti. Se scot se pun intr/o strecuratoare si se lasa la scurs. Se scobeste miezul, care se amesteca cu carnea tocata, orezul si ceapa tocata marunt, care se calesc in putin ulei si apa. Se asezoneaza de sare si piper. Se umplu vinetele cu  aceasta compozitie, se aseza felii de rosii peste umplutura, se acopera cu felii de cascaval si se dau la cuptor ptr cca. 25 de minute la foc moderat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de vinete cu ciuperci