Vinete umplute cu carne de vitel- Philips Multicooker

de Oana in Vita, 21 Iul 2014 | 4035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vanata mare
  • 300 gr pulpa de vitel tocata
  • un ardei capia
  • o ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • un ou
  • sare
  • piper 
  • oregano uscat
  • 2 linguri marar proaspat tocat
  • 200 ml suc de rosii
  • o rosie mare
  • parmezan ras
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu carne de vitel- Philips Multicooker:

Vanata se taie pe lungime, se indeparteaza cotorul si se scobeste cu grija. Miezul se marunteste la robot si se amesteca cu carnea tocata, impreuna cu ceapa, ardeiul si usturoiul maruntite si ele. Se pune amestecul de carne si legume pe foc, se adauga sare si piper dupa gust si oregano uscat si se lasa sa se inabuseasca putin, pana cand scade apa lasata de legume. Se lasa apoi la racit si se amesteca oul batut si mararul tocat. 

Vinetele se asaza in vasul de la multicooker si se stropesc cu putin ulei de masline, apoi se umplu cu carne. Se pun deasupra felii de rosii si parmezan ras. In vasul de la multicooker se toarna sucul de rosii si se seteaza functia BAKE pentru 40 de minute.

Se servesc calde cu betisoare de parmezan si busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu carne de vitel- Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de vitel in sos de legume