Waffe cu parmezan

de Oana in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 6549 vizualizari

 

Sunt perfecte pentru micul dejun, cu o canuta de lapte dulce sau batut.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 g unt
  • 250 ml apa calduta
  • 250 g faina
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingurita rasa cu praf de copt
  • 3 linguri pline cu parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe cu parmezan:

Se separa ouale. Untul moale se mixeaza si se adauga rand pe rand cate un galbenus. Faina se amesteca cu sarea si praful de copt. Se adauga parmezanul si se mixeaza in continuare. Se incorporeaza apoi faina, alternativ cu apa calduta. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor in compozitie.

Se incinge aparatul de waffe si se coc rand pe rand. Se servesc calde sau reci, cu parmezan ras deasupra.

Succes total si la baieti, Vlad a mancat regulamentar doua fatzuci, iar Stef a inceput cateva si le-a mancat urechile, bineinteles, apoi nasul :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Oana 1

13.03.2010, 15:47

vanilla 1

29.06.2010, 15:33

eu fac waffle sambata dimineata la micul dejun!!! clar trebuie sa incerc si reteta ta!!!

adry88 1

08.05.2011, 12:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec de branza cu masline si sunca