Waffe/Gaufrre (reteta de baza)

de divainbucatarie in Dulciuri, 3 Mar 2011 | 11454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 5oua
  • 500 g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 500 ml lapte
  • 1/2 lingurita rom
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe/Gaufrre (reteta de baza):

Frecam untul cu zaharul, apoi incorporam ouale.

Adaugam zaharul vanilat, esenta de rom si continuam sa amestecam. Turnam laptele si amestecam usor cu un tel. Ultimul pas este sa punem faina amestecata cu praful de copt.

Incalzim aparatul, il ungem cu unt topit sau ulei si turnam cu un polonic aluat cat sa acoperim 1/2 din forma. Lasam 2-3 minute sa se coaca si gata! Asta a fost tot!
Pentru reteta aceasta m-am gandit sa le fac un topping din ciocolata si capsuni, insa data viitoare voi folosi frisca si capsuni. Puteti sa le serviti cu sirop de artar, cu miere sau orice sos de fructe va trece prin cap.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe/Gaufrre (reteta de baza)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vafe - Gaufre Belgiene