White Chocolate Lamington

de mimmi in Prajituri, 17 Mai 2012 | 8088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat :
  • 200 g ciocolata alba,
  • 120 g margarina sau unt,
  • 180 g faina,
  • 50 g lapte praf,
  • 50 g zahar pudra,
  • 3 oua,
  • 1/2 plic praf de copt,
  • Pentru glazura :
  • 100 g ciocolata alba,
  • 1 cub unt,
  • 1 lingurita apa,
  • +
  • fulgi de cocos,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA White Chocolate Lamington:

Topim ciocolata si margarina separat si le lasam sa se racoreasca. Mixam ouale cu zaharul si laptele praf pana isi dubleaza volumul si devin spumoase. Adaugam ciocolata si margarina racite si amestecam. Acum adaugam faina cernuta cu praful de copt si amestecam cu o lingura. Turnam compozitia intr-o tava (26x20 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 40 minute.

Lasati prajitura sa se raceasca complet. Eu am facut-o de cu seara si a doua zi am glazurat-o.

Topim ciocolata imrepuna cu untul si lingurita de apa pe bain-marie, o lasam sa se racoreasca usor si dam prin ea prajitura taiata cuburi, dupa care tavalim cuburile prin cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "White Chocolate Lamington" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tavalita in nuca de cocos