Zacusca de vara

de silvi0ara in Mancaruri de post, 24 Iun 2010 | 7911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete  
  • 2 cepe  
  • 450g pasta de ardei capia si gogosari  
  • 100ml suc de rosii  
  • 100ml ulei  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de vara:

Se curate ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu sucul de rosii si pasta de ardei si gogosari.(eu am folosit un borcan pregatit in toamna).Vinetele se coc,se curata de coaja si se lasa la scurs,apoi se toaca si se adauga peste legume.Eu nu am mai pus sare,deoarece pasta de gogosari avea destula.Se mai lasa pe foc pana scade bine.

Se lasa sa se raceasca bine,apoi se poate manca.(cine doreste poate folosii legume proaspete pentru aceasta zacusca,dar cum eu mai aveam un borcan de pasta in camara m-am gandit sa termin cu ea).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de vara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Rocsi 1

24.06.2010, 15:05

sincer eu nu ma dau in vant dupa zacusta dar a ta imi place cum arata

silvi0ara 1

24.06.2010, 15:28

Lasa Madi,ca si eu tot asa zic,si tot mai scap la cate ceva ce nu ar trebuii.
Mersi Rocsi.Aasa sunt si eu cu pestele,dar cand vad ceva bun mai mananc si eu.

nadina73 1

24.06.2010, 18:14

foarte buna si gustosa5 linguri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de vinete