Zacusca de vara

de silvi0ara in Mancaruri de post, 24 Iun 2010 | 8230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete  
  • 2 cepe  
  • 450g pasta de ardei capia si gogosari  
  • 100ml suc de rosii  
  • 100ml ulei  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de vara:

Se curate ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu sucul de rosii si pasta de ardei si gogosari.(eu am folosit un borcan pregatit in toamna).Vinetele se coc,se curata de coaja si se lasa la scurs,apoi se toaca si se adauga peste legume.Eu nu am mai pus sare,deoarece pasta de gogosari avea destula.Se mai lasa pe foc pana scade bine.

Se lasa sa se raceasca bine,apoi se poate manca.(cine doreste poate folosii legume proaspete pentru aceasta zacusca,dar cum eu mai aveam un borcan de pasta in camara m-am gandit sa termin cu ea).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de vara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Rocsi 1

24.06.2010, 15:05

sincer eu nu ma dau in vant dupa zacusta dar a ta imi place cum arata

silvi0ara 1

24.06.2010, 15:28

Lasa Madi,ca si eu tot asa zic,si tot mai scap la cate ceva ce nu ar trebuii.
Mersi Rocsi.Aasa sunt si eu cu pestele,dar cand vad ceva bun mai mananc si eu.

nadina73 1

24.06.2010, 18:14

foarte buna si gustosa5 linguri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată de vinete cu ceapă (de post)