Zarzavat

de gaby_gabytza in Bulion, 12 Sep 2011 | 8499 vizualizari

 

eu am facut la cazan si avea un miros nemaipomenit

 

INGREDIENTE

  • 7 kg ardei capia
  • 7 kg ardei
  • 5 kg rosii
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg ceapa
  • 2 plicuri conservant
  • sare
  • 1 l ulei
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat:

Spalam ardeii si ii curatam de seminte, ii taiem bucatele si ii dam prin masina de tocat. Spalam rosiile si tot asa le dam prin masina de tocat. Curatam morcovul si il dam prin razatoare. Curatam ceapa, o taiem si o punem la calit cu sticla de ulei, adaugam rosiile si lasam putin sa fiarba impreuna. Dupa adaugam ardeii si morcovii si lasam sa fiarba pana cand vedem ca a scazut zeama, iar dupa il luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt, plicurile de conservant si sarea dupa gust. Le amestecam si lasam sa se raceasca o noapte.Dupa punem in sticle sau borcane infiletate bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii pentru iarna