Zucchini Pane

de T I M E A in Mancaruri de legume, 30 Iun 2012 | 24903 vizualizari

 

Nu stiu de ce nu ma satur niciodata de dovlecei/zucchini pane. As putea manca in fiecare zi mai ales vara cu rosii proaspete sau cu salata.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. zucchini - mie imi ajung 2 zile si mananc doar eu singura :) 
  • sare 
  • piper 
  • 3 oua 
  • 100 gr faina 
  • 100 gr pesmet 
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini Pane:

Spalam bine legumele, le decojim sau nu dupa preferinte apoi le taiem felii subtiri (eu ii prefer mai subtiri).

Presaram sare si piper pe fiecare feliuta.

Dam apoi fiecare felie prin faina apoi prin ou si apoi prin pesmet. Mie imi plac si cu pesmet si fara si mereu fac in ambele variante.

Prajim in ulei incins pe ambele parti si le scoatem pe prosoape de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Servim cu rosii, ardei, ceapa, castraveti sau cu o salata din toate acestea.

Eu as putea manca asa ceva zilnic la mic dejun, pranz si cina :)   

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini Pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

T I M E A 1

01.07.2012, 20:34

mamaieelena - multumesc

Sim0na 1

03.07.2012, 08:16

Ce-mi mai plac si mie... Sapt trecuta am facut un platou mareee!

T I M E A 1

03.07.2012, 08:34

Simona si eu fac mereu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecel cu branza