
publicat la 17.03.2012
publicat la 17.03.2012
Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.
Bucataras.ro
[email protected]
Clatite cu dulceata
batem oul bine cu zaharul, adaugam laptele, apoi scortisoara si faina, ungem tigaia cu ulei si incepem sa facem clatitele, umplem clatitele cu dulceata de capusuni si trandafiri, decoram frumos cu capusuni, frisca, scortisoara macinata si sirop de ciocolata!...
Tort cu capsuni
intr- un bol mare punem ouale, zaharul si le batem bine bine, apoi punem untul, (trebuie sa fie de la temperatura camerei) faina,laptele si amestecam bine, punem aragazul la incalzit 170 grade ungem tava cu unt apoi cu faina si punem compozitia, dam la cuptor...