Adinacarla

1

Bucataras
incepator

resita

Bucataras din 05.01.2010

RETETE144
PRIETENI75
Retete / Peste

Pastrav si ciupercute la gratar

In Pastrav la 2 Mai 2013

Spalam bine pestele ( eu de data asta am avut peste congelat). Pisam bine cateii de usturoi si-i amestecam cu zeama de la jumate de lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Cu "sosul" obtinut ungem bine pestele, in interior cat si pe exterior. Punem pestele intr-un castron pe care-l...

File de cod pane

In Peste la 9 Mar 2011

Dupa ce fileul s-a dezghetat, il spalam  bine s-l taiem si condimentam dupa preferinte. Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu usturoiul pisat, semintele de susan si 2 linguri de faina...compozitia finala sa aibe consistenta unui aluat pentru clatite. Bucatile de peste la dam...

Macrou Prajit

In Peste la 5 Feb 2011

Cand pestele se dezgheata se cutata si se spala bine. Se taie in 3 bucati. Bucatile de peste se condimenteaza dupa preferinta cu sare si piper, se dau prin faina alba de grau si se prajesc in ulei de palmier. Noi am servit alaturi de cartofi crocanti si sos de usturoi cu iaurt.  ...

File de merluciu pane

In Peste la 17 Noi 2010

Am spalat bine fileul de peste dupa ce s-a dezghetat si l-am taiat dupa preferinta. L-am asezat intr-un castron si am pus peste el usturoiul pisat, zeama de lamaie, sare si piper. Am acoperit cu folie alimentara si am lasat la frigider 30 de minute. Am scos bucatile de fileu pe servete de...

Bastonase de peste

In Pangasius la 23 Sep 2010

Fileul de peste l-am spalat bine apoi l-am lasat sa se scurga de apa. Am taiat carnea de peste fasiute subtiri de aproximativ un cm si le-am condimentat cu sare si piper. Ouale le-am batut ca pentru omeleta si am pus in ele usturoiul pisat. Am dat prin faina pestele apoi prin oul batut si...

Pane de file de pangasius

In Pangasius la 3 Iul 2010

Am spalat bine fileul de peste si l-am lasat sa se scurga. Apoi l-am portionat. Am batut ouale ca si pentru omleta si am pus in ele: usturoiul pisat, faina, sare, piper si marar tocat. Am dat bucatile de fileu prin amestecul amintit mai sus si le-am prajit in ulei incins. Am servit...

Pangrasius pane cu garnitura de orez

In Pangasius la 20 Mai 2010

Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:faina se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 02.05.2013

Salata de orez prefiert

publicat la 02.05.2013

Pastrav si ciupercute la gratar

publicat la 30.04.2013

Salata de piept de pui si legume

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]