Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
LISABONA
Bucataras din 17.06.2012
Se condimenteaza crevetii cu sare si piper si se dau deoparte. Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul si foaia de dafin, apoi se adauga crevetii. Cand incep sa se inroseasca se adauga berea si se mai lasa pana scade si devine un sos cremos.
publicat la 16.04.2013
publicat la 26.03.2013
publicat la 20.03.2013
Voturi:18
Voturi:23
Voturi:34
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
ieri la 15:54
de Bucataras 8
ieri la 10:25
pe 04.07 la 09:36
pe 03.07 la 18:00
pe 03.07 la 09:48
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
Maria68 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
LauraO 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Creveti in bere neagra
Se condimenteaza crevetii cu sare si piper si se dau deoparte. Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul si foaia de dafin, apoi se adauga crevetii. Cand incep sa se inroseasca se adauga berea si se mai lasa pana scade si devine un sos cremos.