Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se spală strugurii, se desprind boabele de pe ciorchini. Se răsfiră boabele pe o tavă cu hârtie de copt. Eu am încercat o serie cu hârtie şi o serie fără. Boabele conţinând apă, se lipesc de tavă şi au tendinţa să se ardă uşor, aşadar mie mi-a...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Intentionati sa incepeti mai multe treburi deodata. Nu uitati ca graba strica treaba!
Voturi:52
Voturi:18
Voturi:24
In cont 80
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Perie de pantofi
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 23:04
de Caty 3
la 22:18
de Bucataras 8
la 09:29
ieri la 17:34
ieri la 10:43
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
JamilaCuisine 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Stafide de casa din struguri albi
Se spală strugurii, se desprind boabele de pe ciorchini. Se răsfiră boabele pe o tavă cu hârtie de copt. Eu am încercat o serie cu hârtie şi o serie fără. Boabele conţinând apă, se lipesc de tavă şi au tendinţa să se ardă uşor, aşadar mie mi-a...