Articole

Oscarurile Bucataras la fel de delicioase!

Postat de: Bucataras in Concurs

OscarBucataras s-a remarcat prin calitatea retetelor si prin spontaneitatea decernarii premiilor, care de fiecare data s-a desfasurat live.Citeste continuarea

Masina de piine

Postat de: Bucataras in Ustensile de bucatarie

Nu credeam ca poate fi asa de utila. Intr-un an, de cind avem in bucatarie masina de piine, n-am mai cumparat de 10 ori piine.Citeste continuarea

Bors facut in casa

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Borsul pentru ciorba mai exact, facut din tarate, este foarte sanatos si contine foarte multe vitamine si minerale. Mama facea intotdeauna bosul in casa, am intrebat-o ce si cum si m-am hotarat sa...Citeste continuarea

Cum colorezi natural maioneza

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Daca vreti sa dati o alta tenta de culoare maionezei, puteti adauga suc de sfecla rosie cruda. Valabil si in cazul in care vrei o frisca roze sau rosie. (O lingurita-doua sint suficiente). E si...Citeste continuarea

Reguli de asociere a vinului cu mincarea

Postat de: Bucataras in Bauturi

Valentin Ceafalau, unul dintre specialistii www.vinul.ro, explica regulile asocierii dintre vinuri si mincare.Citeste continuarea

Vin alb sec

Postat de: Bucataras in Bauturi

Vinul alb il putem acopia minunat cu produse de peste,carne alba, salate, fructe si chiar desert.Citeste continuarea

Cum arata Carmen Bruma la 86 de kilograme

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Revista Felicia a iesit pe piata cu o carte semnata Carmen Bruma: “Slim”. Lasind la o parte ca este o vedeta TV si prietena lui Mircea Badea, Carmen explica intr-un mod sincer cum a slabit 30...Citeste continuarea

Pretul cireselor in Bucuresti vs Barcelona

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Am mai scris despre pretul cireselor in Amzei, 1,8 milioane lei. Le-am descoperit un pic mai ieftine la magazinasul OK (linga Cena), tot in centru: 1,43 milioane lei. Si le-am gasit muuuuult mai...Citeste continuarea

Bucataras reportaj la ferma de lapte

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Nea Mihai are palmele batatorite de munca. “Sint la ferma asta din 1971 …”. Are aerul sfatos al oamenilor simpli, trecuti prin viata. “Laptele nostru e de foarte mare calitate. Daca ma...Citeste continuarea

Patrunjelul

Postat de: Bucataras in Condimente

Patrunjelul contine uleiuri esentiale si flavonoizi. De asemenea e bogat in vitaminele A si C, fier, calciu si potasiu.Citeste continuarea

Cum stii ca-s dulci portocalele

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Mi-a povestit mama prea cu foc pt a nu dezvalui secretul. Cind cumperi portocale, cica se te uiti la “banutzul” de pe “fund” (opusul coditei). Cu cit este mai mare, cu atit portocala e mai...Citeste continuarea

Cum pastram maslinele

Postat de: Bucataras in Tipsuri

O reteta preluata de la prietenul nostru grec, unde ne-am petrecut ultimele concedii:Citeste continuarea

Cum fierbi ouale

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Nu-i asa ca e un fel de loterie fierberea oualelor? Iata citeva sfaturi:Citeste continuarea

Rosiile

Postat de: Bucataras in Legume

Sunt legume bogate in beta-caroten, substanta anticancerigena, si vitamina C care are un rol important in stimularea imunitatii. Culoarea rosie le este data de substanta numita licopen, un nutrient...Citeste continuarea

Ghimbir

Postat de: Bucataras in Condimente

Folosit mult in bucataria asiatica, ghimbirul este un ingredient obisnuit in preparatele dulci si picante. Radacina proaspata de ghimbir se curata de coaja , se rade, apoi se adauga in mancaruri de...Citeste continuarea

Mere

Postat de: Bucataras in Fructe

Merele sunt foarte bune pentru inima si circulatie. Ele contin pectina, o fibra solubila care ajuta organismul sa elimine colesterolul si il protejeaza de factorii poluanti din mediu. De asemenea,...Citeste continuarea

Revista Felicia il aduce pe Michel MONTIGNAC la Bucuresti!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Evenimentul va avea loc marti, 5 mai, incepand cu ora 11.00, la Hotel Crowne Plaza. Michel Montignac va prezenta tuturor celor interesati principiile dietei sale si va raspunde la intrebarile...Citeste continuarea

Seminarul culinar Lalla Cooking de la restaurantul Sangria

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Anca si Andra zimbesc larg. Urmaresc cu degetul lista invitatilor. "Aaaa, bucataras, bucataras ... sa ramii sa vorbim dupa ... Te conducem, pe aici...", spun vesele si urca scarile facind semn sa...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]